Hmm.

Nu har jag lugnat ner mig lite. Att jag är äckligt irriterad kan jag inte ljuga om, men självklart kommer jag att stå bakom Liverpool i framtiden också. Men det krävs förändringar. Bort med Rafa, nya ägare, nya toppspelare. Fler,rättare sagt. Känner på mig att rubrikerna snart kommer berätta för oss att Torres vill lämna trots allt.

Liverpool spelade bra idag, det kan ingen hymla om, men inte tillräckligt. Alldeles FÖR många idiotiska, dumma misstag. Liverpool borde ha varit vidare, men nu är dom inte det och då får man acceptera det.

Slut på barnungefasonerna. Nästa säsong kanske blir bättre. Den måste bli bättre men då måste förändringar ske. Sälj Babel, sälj Ngog. El zhar och Degen idag?Inte för att Benitez hade mycket att välja på i och för sig.

Aquilani skulle ha stannat på plan. Så jäkla synd att Torres är skadad.

Godnatt nu, säsong 09/10.

Fy FAAAAAAAAN

Är så jävla irriterad nu så det finns inte!!! Jag borde inte ens skriva ett inlägg, för det kommer bara att vara negativt och en jävla massa svordomar.

Allt jag har att säga är att jag hatar fotboll och ska aldrig se en fotbollsmatch igen i hela mitt förbannade liv!

Kvällens startelva!

Benitez har gjort något som kan bli riktigt bra! http://liverpoolfc.nu/news/?15925

Jag är glad över att Aquilani startar och jag är glad över att Ngog är bänkad. Riktigt bra startelva, jag tror verkligen på Liverpool ikväll! Nästan så mitt förtroende för Benitez blev bättre på grund av detta. :P

Men man ska ju inte ropa hej ännu, Atletico kommer vara riktigt giftiga ikväll och Liverpool har trots allt ett underläge att hämta upp. Bara det inte blir förlängning som slutar med straffar, för då kommer jag vara så nervös att jag hamnar på sjukan... =)

Kom igen nu pool, visa än en gång vilket underbart lag ni är!

Inter...

Det var en skum match igår, men ändå inte. Inter gick i alla fall vidare, Barcelona lyckades bara få in ett mål och de behövde som bekant två mål. Inter fick jobba hårt med att försvara men det skötte de ju rätt bra och de var en man mindre också efter ett rött kort. Inter förtjänade verkligen att gå vidare i mina ögon. Absolut.

Lite synd om Zlatan som person kan jag tycka, som går till Barca för att vinna titlar och nu kanske Inter står som mästare i CL. Tråkigt, men tyvärr, Inter har varit riktigt bra.

Faaast, de klarar sig nog inte hela vägen. Jag kom på mig själv igår med att hålla på Inter pga att Bayern nog inte skulle vinna i finalen mot Barca. Nu har jag dock insett att det kanske blir svårare att vinna över ett lag som slog ut Barca :P Men som sagt... Jag tror på Bayern!

Champions League

Bayern München imponerade stort även igår mot Lyon och vann med 0-3. Dom är på g alltså, jag är helt säker på att de vinner årets Champions League och med tanke på de senaste matcherna så förtjänar de verkligen att vinna också. Jag tror att de kommer att möta Inter, Barcelona har ju ett underläge att hämta upp ikväll och spelar de som i den senaste matchen får de nog tyvärr vinka hejdå till en finalplats.

Imorgon är det dags för älskade pool att spela returmatchen också. Jag hoppas verkligen att de vinner och går vidare. Liverpool behöver verkligen vinna Europa League! Om Benitez tänker något annorlunda så kommer de att fixa det lätt, Aquilani måste få spela från start annars vet jag inte vart jag ska ta vägen...

Skön vinst igår.

Liverpool vann med igår mot Burnley med 4 mål. Gerrard, Maxi och Babel var målskyttar, Gerrard såg ut att vara på hugget igen! Det kan verkligen få hålla i sig till returen på torsdag. Kul att Maxi fick göra mål också! :) Aquilani fick spela från start och han är ju braaaaaaaaaa! Han måste bli spelad mer för tusan! Aquilani var inblandad i tre av målen, räcker inte det som bevis på att han är värd att få spela mer?

http://www.givemefootball.com/premier-league/torres-premier-league-could-finish-me

En något mindre rolig sak är att Torres har gått ut och sagt, om det stämmer vill säga, att han är rädd att vara i extremt dåligt skick när hans karriär går mot sitt slut för att Premier League är så hårt. Jag tycker tyvärr att det låter som ett förberedande för alla supportrar, så att vi ska veta anledningen till att han lämnar... Om han nu gör det. Å andra sidan kan det vara förvrängt, påhittat och så vidare. Kanske ingenting att bry sig om.


1-0

Atletico vann gårdagens match med 1-0. Naturligtvis helt värdelöst. Liverpool spelar bra hemma så det kan gå att rädda den här situationen, men gör Atletico ett mål på Anfield tror jag inte Liverpool har någon chans. Jag undrar fortfarande vad Benitez har emot Aquilani. Det är någonting som inte stämmer, han får ju nästan aldrig spela! Trots att han är bättre än många andra spelare i Liverpool. Benitez måste våga tänka annorlunda!  Om en situation inte fungerar så måste man ändra på den! N'gog är inte redo för det ansvar han får! NYTÄNKANDE Benitez!

Är besviken att inte Liverpool lyckades dra in ett mål åtminstone. Det hade ju inte skadat om man säger så... Menmen vi väntar med spänning på returen....

Puh.......

Panikpanikpanik. Nu är det dags. Avspark om bara någon sekund.

Aquilani sitter på bänken - VARFÖR?!?!

Kom igen nu pool! YNWA!

Bayern munchen...

Leder mot Lyon med 1-0, det tycker jag är brabra :)

Imorgon är det dags...mygod vad nervös jag kommer vara!




Barcelona???!!!

Vad hände där egentligen? Har jag missat något? Var det bussresan?

Barcelona spelade verkligen inte som de brukar idag. Var i princip helt säker på att de skulle vinna. Men 3-1 till Inter blev det.

Nåväl, jag tror ändå Barcelona vinner på hemmaplan...Men ändå, vad sysslade de egentligen med idag?

Vinst igår! :)

Ja, attans ni! West ham må vara ett bottenlag och det ska inte vara något problem för Liverpool att vinna över dem, men med tanke på Liverpools säsong så kan man aldrig vara säker längre. Men som sagt, det var en lätt match även utan Torres...Målskyttar var Bena, Ngog (det var väl ändå på tiden?) och Kyrgiakos(har dock för mig att det blev dömt som självmål?) Resultatet blev 3-0.

Även om fjärdeplatsen är körd så finns det ju en liten teoretisk chans... Ytterst liten... Men den kräver att Liverpool vinner resten av matcherna. Och de ska väl ändå inte missa Europa league OCKSÅ?!

Hoppas att de spelar bra på torsdag också. De har ju verkligen en chans att vinna en pokal, hoppas de ser till att ta den!

Nu ska jag se på Champions league matchen mellan Inter-Barcelona och vila mina stackars ben,har nämnligen vart på självförsvarskurs idag och sparkat så har lite ont, haha =)

Ciao

Inte sant...

http://liverpoolfc.nu/news/?15860

Fernando Torres blir borta resten av säsongen och där såg jag Europa League titeln försvinna. Det är ju i princip bara Torres som gör mål, så vem ska göra målen nu?! Usch vad fruktansvärt otaggad jag blev nu, nu är det kört. Snacka om otursdrabbad Torres, nu missar han mötena mot sin gamla klubb Atletico Madrid och som om han inte redan varit tillräckligt skadad denna säsong?!

Jag hoppas på ett pool som klarar sig utan Torres, men det är inte med positiva ögon jag läser det där kan jag säga. Nu hoppas jag att Benitez verkligen tänker till otroligt mycket innan han plockar ut spelare. Pachecho förtjänar en chans!

Grattis Rafa.

Grattis Rafa på din 50-årsdag. :P

Martin Skrtel tillbaka snart!

Läste nyss detta; http://liverpoolfc.nu/news/?15842 och det var gött att se! Martin Skrtel har varit saknad,om inte för att han är en grymt bra spelare så för att han är så snygg på plan. Omoget av mig, jag vet, men jag kunde inte låta bli.

Bara han tar det lugnt så det inte ställer till det för honom igen så är det ju fruktansvärt positivt att han är tillbaks snart!

Paolo Roberto

Detta glider något ifrån det jag i vanliga fall bloggar om, men han är ju trots allt proffs inom all möjlig "kampsport" taekwondo (har jag för mig) och även boxning, så det får funka ändå!

I alla fall så var Paolo på universitetet där jag studerar idag och höll i en föreläsning. Han blandade humor med allvar och fick verkligen fram en poäng! Jag kände nästan när jag gick ut genom dörren att ingenting är omöjligt. Han påverkade under den tid han fick, jag hade kunnat lyssna i några timmar till! Om ni någon gång får chansen att lyssna på honom, så gör det. Jag garanterar att ni kommer få ut något av det i alla fall. Även om det är att ni måste våga chansa, ägna mer tid till att laga mat eller att missionären är tråkig varje lördag (:P). Man får massa inspiration!

Kommer nog alltid minnas "Bring it on din jävla räka". Varje gång jag står inför en utmaning, stor som liten, så ska jag ha det i bakhuvudet.

Remember the 96

Idag är det 21 år sedan olyckan på Hillsborough som krävde 96 liv i en semifinal mellan Liverpool och Nottingham Forest.

Vi skänker en tanke. Rest in peace, YNWA.

Tickets

Vart hittar man de billigaste matchbiljetterna? Vilket lag de möter spelar inte så stor roll egentligen men jag har Tottenham, Manchester city eller Stoke som "önskningar" av en drös anledningar. Jag har ju sett att de matcher då de möter topplagen är dyrast (haha,kan man ju räkna ut med andra delar), men vilken sida köper man billigast biljetter ifrån?

Ska man köra på paket eller enbart biljett? Vill bo centralt i ett skapligt trevligt hotell, fredag-måndag helst. Finns ju så många resor, hotell o.s.v. att välja bland.

Kanske är något tidigt att kolla det här nu inför hösten, men ibland behöver man drömma sig iväg :) Önskar jag kunde sticka iväg på Liverpool-Chelsea i maj, får ju hoppas på något mirakel som att det börjar regna slantar eller nått =)

Härligt!

Det verkar som om Torres kommer att göra en snabb comeback, åtminstone till Europa League matchen mot Atletico Madrid. :) Positiva nyheter må jag säga!

Det känns ändå positivt med Europa League känner jag, de har definitvt en chans där! Jag hoppas verkligen att de lyckas knipa den titeln.

Torres skada

Fernando Torres ska besöka en knäspecialist för hans skada, jag hoppas och ber att det inte är något allvarligt! Är det något Liverpool behöver så är det en frisk och fräsch Fernando Torres, annars blir det förmodligen ingen Europa League titel heller.

Ynwa.

Nu har jag ryckt upp mig litegrann efter igår. Jag har insett att allt inte alltid kan flyta på hela tiden, inte ens i Liverpool. Den här säsongen glömmer vi. Europa League titeln kan bli Liverpools, låt oss fokusera på det. Nästa år tar vi upp drömmarna om en ligatitel. Kan Pool gå från andra plats till femte,sjätte så kan de ta sig lika snabbt åt andra hållet också. För är inte det lite vad Pool är bra på? Chockera oss, på alla möjliga sätt och vis. Förhoppningsvis positivt nästa säsong.

Den här säsongen är snart slut, den har inte varit rolig alls. Ute ur Champions League så tidigt, och nästa år blir det inte ens något Champions League spel. Men istället får vi hoppas på att det blir ligatitel så kommer Champions League om ytterligare en säsong. Man kan inte ge upp hoppet. Bland de fyra bästa får vi se vårt pool nästa år.

Folk måste inse vad som håller på att hända och försöka komma på vart felet är! Liverpool är inte ett dåligt lag, Liverpool kunde likväl ha tagit ligan i år med tanke på den form våra grabbar hade förra året. Är det Alsonso som aldrig fick någon värdig ersättare? Är det på grund av skador som bl.a. höll Torres borta en längre tid?

Jag läste i en kommentar att i vanliga fall spelar Liverpool med vinsten hängandes på Torres axlar, och sen när Torres inte spelar så "tänker" vi att spelet hänger på N'gogs axlar istället, som inte ens är en utvecklad spelare som endast är 19-20 år, och så klagar alla på honom och ser honom som dålig? Jag håller med på sätt och vis. N'gog är inte dålig enligt mig. Han kommer antagligen att bli en bra spelare men han kan ju inte jämföras med Fernando Torres riktigt än direkt! Men ska verkligen allt vårt hopp behöva hänga på en spelare? Vad händer om Torres tröttnar och lämnar? Vilken spelare kommer vi att köpa som ersätter?

Aah. Solen steker utanför och jag sitter här och deppar samtidigt som jag längtar och oroar mig för nästa säsong. Dags att lämna det här för nu och gå ut och få lite sol, men solen kommer ljus och med ljus kommer hopp...

Besvikelse

Nu är fjärdeplatsen borta på riktigt. 0-0 mot Fullham på hemmaplan, övertag hela förbannade matchen, dom hade chanser hela tiden men satte inte ett enda mål. 1 poäng räcker inte. Grattis City till er fjärdeplats.

Gissar det är nu våra spelare tar sig den stora funderingen, ska de slösa bort en säsong utan CL på pool eller satsa på att bli sålda till ett lag där de har chansen att vinna åtminstone någon titel?

Vi får väl för allt i världen hoppas att Pool och Fullham inte hamnar i finalen i Europa League, för det ser ju i så fall inget bra ut...

Besvikelse, önskar man kunde byta lag så man fick vara riktigt glad emellanåt men det funkar ju inte så. Hur dåligt än Liverpool spelar så finns vi bakom dom i alla lägen...

Och jag tycker att Aquilani var riktigt bra den tid han fick, ändå byter Benitez ut honom? Visserligen mot Kuyt men ändå. Benitez sitter och ser ointresserad ut hela tiden, som om det inte bekommer honom överhuvudtaget hur det går för hans lag. Har alla tappat lusten och motivationen som har med Pool att göra?

Jag fattar inte hur det inte kunde bli mål, det är helt otroligt med tanke på de lägen som de hade.

Blä.

Dagens startelva

http://liverpoolfc.nu/news/?15803

Torres är tydligen skadad och spelar inte dagens match, hoppas det är något som han snabbt hämtar sig ifrån! Lucas börjar på bänken och Aquilani spelar från start, vilket kan bli intressant. Bra att Aquilani får den chansen. Hoppas på att de vinner idag, Fullham har inte varit starka borta har jag för mig så det fixar sig nog!

John Terry

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article6933905.ab


Jag tror nog att det är dags för Mr.Terry att lugna ner sig litegrann, både privat och på planen... :P

Barcelona.

Barcelona vann med två mål mot stackars Real Madrid. Messi och Pedro var målskyttar. Ahh!!!!! Det var väl kanske ganska väntat men jag tycker att Real Madrid gjorde så många misstag, de hade så många chanser. Nåväl, matchen var väl ändå helt okej att se och huvudsaken var en trevlig fotbollskväll :)

Å andra sidan

är inte jag den som bangar från att gissa lite vilt ibland. 3-2 till Real Madrid slutar matchen enligt mina beräkningar och gissningar ;)

El clasico.

Ikväll är det alltså dags - klockan 22.00 startar en av de största fotbollsmatcherna, El clasico. Real Madrid tar emot Barcelona och jag önskar att jag hade varit där och skådat det här live. Tänk er vilket tryck det måste vara på en sån här match - tusentals människor som är extremt laddade inför en härlig fotbollskväll mellan de två största lagen i La liga. En avgörande match, en viktig match, den viktigaste matchen kanske till och med. Stämningen på plats är nog något som inte går att förklaras med varken ord eller bilder, det är nog att finnas på läktaren som gäller för att förstå.

Messi vs Ronaldo - vem lyckas bäst ikväll? Min gissning är; bägge två. Jag tror att det lika gärna kan bli tio mål i den här matchen som inget. Det är omöjligt att förutspå, men jag tror att både Ronaldo och Messi kommer ge oss en kväll vi sent kommer att glömma. Men som jag sa, det går inte att gissa ens en gång. Det är omöjligt.

Det är lätt att tro att Barcelona kommer ta hem den här matchen, men jag är inte lika säker. Jag hoppas på Real Madrid, men framför allt på en underbar fotbollsmatch med mycket spänning och dramatik!

Jag minns ett El clasico, jag tror det var för ungefär ett år sen, då jag på skoj sa till min karl att han skulle satsa på 2-6. Självklart tyckte han att jag var knäpp i huvudet men det fick han minsann ångra. Hmm, inte för att skryta (;]), utan poängen är att vad som helst kan hända, det kan bli hur som helst. Spännande är det!



Zlatan missar.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article6925511.ab

Zlatan kommer inte att kunna spela imorgon, hur påverkar det egentligen Barcelona? Grymt spännande match imorgon, Messi är nog min favoritspelare i La liga men ändå håller jag på Real Madrid... Jag undrar om Ronaldo får in några superdeluxbollar?Det återstår att se.

LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken match!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuyt, Lucas och Torres är Livepools målskyttar, vilka kungar! Jag har inte varit ett stort fan av Lucas direkt och kanske inte kommer bli det nu heller men fy f*n vad roligt att han fick göra ett mål, såg ni glädjen i hans ögon?!?! 4-1 slutade matchen och Liverpool är vidare. Vart sjukt nervös när Benfica gjorde ett mål, klarade inte av att se mer nästan, sprang mellan köket och vardagsrummet i ren panik. Hade en repris från gårdagen i huvudet, bara det att nu var det jag som skulle få vara supporteroffret :P Som tur är behövde jag inte oroa mig.

Jag älskar Liverpool, JAG ÄLSKAR LIVERPOOL!<3<3<3<3


Reina.

Pepe Reina har idag skrivit på ett kontrakt på 6 år, alltså till år 2016. Det är ju inte annat än bra må jag säga, för vilken karl han är Reina! Han är en otroligt bra målvakt, ibland blir jag helt stum när jag ser hans fantastiska räddningar. Jag undrar hur Liverpools situation hade sett ut med en bara snäppet sämre målvakt. Som tur är kommer vi aldrig att få veta det och det är inte ens värt att spekulera i.

Go Reina!

Mitt tips för kvällen är för övrigt 2-0 till Liverpool. Åh, jag är nervös, man vet aldrig vad man får när man håller på Liverpool. Det kan vara en helt underbar match då Liverpool spelar som det lag som de faktiskt är, men man kan också få sig en kalldusch utan dess like. Jag är nyfiken på vilken startelva Benitez ställer upp med ikväll.


Liverpool - Benfica

Ikväll spelas alltså returen, och det räcker med 1-0 för att Liverpool ska ta sig vidare. Rodriguez får inte spela p.g.a Europacup spel med Atletico Madrid i höstas. Babel och Insua är avstängda.

Jag är så nervös. Jag tror på Liverpool, men jag är fortfarande lika nervös ändå... Gå in på länken för att läsa statistik med mer.

http://liverpoolfc.nu/news/?15770

BAYERN!

Vad var det jag sa? Trots en ledning på 3-0 lyckades Bayern slå ut Manchester united! Och detta trots att Rooney var med, ett tag i alla fall. Skadeglädjen är stor. Man ska inte (och kanske speciellt inte när man själv håller på pool) stå och dansa när ett annat lag åker ur, men haha, hur ska man kunna låta bli?!?! Och vilket bra spel Bayern hade på slutet, kanonbra! Nästan så de förtjänar att vinna hela CL på grund av den här matchen.

Manchester united fick för övrigt en spelare utvisad, backen Rafael.

Det känns bra att det inte blir något engelskt lag i finalen, är det inte pool så kan det lika gärna va! :P

Hmm, united alltså

De leder med 2-0 för tillfället och har övertag men skam den som ger sig. Jag tror fortfarande på Byern! Rooney är på plan i alla fall, få se hur länge det håller.

Rooney spelar ändå?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/championsleague/article6912428.ab

Det sägs som artikeln säger att Rooney har spelat en träningsmatch och kanske kommer att spela ikväll trots allt. Han kommer i så fall antagligen inte vara 100% vilket kanske snarare stjälper än hjälper United? Det visar sig, men spelar Rooney och är i form så har Manchester United troligtvis betydligt större chans att vinna matchen ikväll.

Det återstår att se vilka som är på plan ikväll.

Europatips

Jag är sjukt angelägen om att bli rik någon gång i mitt liv för att kunna göra alla roliga saker man kan med pengar, resa till alla världens hörn och kanter till exempel. Och naiv som jag är så hoppas jag bli rik på spel ;) Jag har inget emot att jobba hårt för att få slantar (om någon har något roligt men svårt och hårt jobb att erbjuda, hör av er ;)Utmaningar är det bästa jag vet och jag ger mig inte i första taget) men håll med om att 13 rätt på stryk eller europatipset skulle sitta fint... ;) Haha, nåväl, det är skoj att spela (kanske lite för roligt?!) men jag har slängt ihop ett Europatips idag och lämnat in... Tycker dock det var väldigt svårt idag, vissa matcher är omöjliga att förutspå. Vejle-Sönderjys är en sådan match. Likaså St.liege och Hamburg... Naturligtvis är de större matcherna också svåra. Liverpool - Benfica var med, men där blev det helt klart en säker etta, utan tvekan.

Torres

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6079564,00.html

Fernando Torres snackar lite om Liverpools säsong, varför det har gått som det har gått med mer.

Manchester United - Bayern Munchen

Jag tror att Bayern Munchen kommer att vinna ikväll också, dels för att Rooney är borta. Nog för att Manchester United är ett starkt lag oavsett men Bayern Munchen kommer nog att kämpa ännu mer. Skulle man våga säga att matchen Bayern Munchen får in två mål och Manchester United ett? Hm, jag kan inte ens gissa i den här matchen ärligt talat men jag tror (och hoppas) att Bayern munchen vinner ikväll.


Lionel Messi.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/championsleague/article6907437.ab

Vilken man! 4-1 slutade matchen igår och det var verkligen med all rätt. Lionel Messi är fortfarande ung, jag undrar hur hans karriär ser ut om ungefär 3 år! Han är född 1987, alltså fyller han 23 år i år och jag tror att han är en spelare som bara kommer utvecklas mer och mer. Han har en stor chans att kunna bli den bästa fotbollspelaren genom tiderna, om han nu inte redan är det.

Leksand!!!!

Bra går det också för Leksand i hockeyn då de vann över Södertälje, 3-2 på sudden death. Grymt gött! Det är nog Leksands tur att komma upp i elitserien i år, det känns som det! Rögle förlorade dessutom mot AIK vilket också var till Leksand fördel.


Barcelona!

Bendtner gjorde första målet för Arsenal i denna match, lite otippat faktiskt och man hann nästan börja tveka på Barcas kvalité ett tag. Men då uteslöt jag nog Messi ur min hjärna (how did I do that?!) för sen drog han in ett hattrick, så vansinnigt bra han är! Han är lätt världens bästa fotbollsspelare. Messi är grym! Nu står det alltså 3-1 och för att min tidigare gissning ska hålla måste det bli en mållös andra halvlek men det är nog uteslutet det också. Jag gissar att matchen snarare slutar 5-2 än 3-1. Riktigt underhållande match hittills.

Inter-Moskva

Inter är vidare. Kanske inte så oväntat?

Fernando Torres

http://www.fotbollsoraklet.se/biografi/fernando-jose-torres-sanz-el-nino/

En mycket bra text om fina Fernando. Lite annorlunda än de man i vanliga fall brukar läsa, den där texten gav mig ett leende på läpparna :)

Barcelona - Arsenal

Jag funderar på att satsa någon krona på matchen ikväll, att Barcelona vinner med 3-1. Arsenal håller nog inte i matchen ikväll men å andra sidan är Zlatan skadad. Men nej, 3-1 tror jag hårt på.


Underdogs

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6077994,00.html

Ni kan ju läsa själva. Han har ju inte gett upp hoppet än direkt, men nästa match måste ju vara avgörande. Förlorar pool mot Fullham så är det nog alldeles kört sen. Vi får hoppas att de lyckas ta returen på torsdag i alla fall. Fjärdeplatsen känns så väldigt långt ifrån just nu och det gör ont i mitt hjärta. Steven Gerrard blir inte yngre, han förtjänar att få vinna ligan med sitt Liverpool.

Nåväl, vad vi alla förstår är att det måste bli någon förändring, vare sig det är Benitez som ska bort, nya ägare, nya spelare... Kanske alltihop?

Hv71

Andreas Falk avgjorde och de vann, precis som jag sa :)

Sebastien Loeb

Jag bara måste kasta in ett inlägg här om att Sebastien Loeb vann Jordaniens VM-rally, den tredje deltävlingen.  Här i Sverige kom Loeb tvåa efter finska Mikko Hirvonen i februari. Jag var själv och kikade på målgången, det var rätt coolt att se kan jag lova! Såg också när de körde på travbanan men det slår inte de gånger jag varit ute på "de riktiga" sträckorna och kollat. Däremot var nog det allra coolaste detta;



Jag och en väldigt stressad Magnus Samuelsson! Det passade väl bra till förra inlägget där jag skrev om tyngdlyftning? ;) Jag pratade självklart samtidigt som bilden togs men det spelar ingen som helst roll!

Men Rooney då.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article6899300.ab

Haha, kunde inte låta bli att skratta lite åt den där nyheten, big deal? Han ville ta sig en öl för guds skull. Värre än så var det inte :P

HV71

Gah, som jag tidigare sagt så är det Leksand som gäller men ska jag se slutspelet i hockey så lär jag allt följa ett lag mer eller mindre och då får det vara HV71 som jag av olika anledningar började smyghålla på som fjortis. (:P) De ligger tyvärr under, men... Det löser sig! Haha, de kvitterade precis alldeles nyss när jag skrev. Sa ju att det skulle lösa sig :)

Har en i närheten som tycker att jag ska skriva om tynglyftning också? Vad ska jag skriva då egentligen? Att kreatin är ett bra preparat om man ska styrketräna, och att protein precis efter träningen också är en bra idé. Tänk på att alltid träna lugnt och inte göra övningarna för snabbt. Träna ALLTID efter din egna förmåga och ta det hellre lugnt med vikterna än för mycket vikter. Viktigt är också att variera träningen och inte bara träna samma muskelgrupp dag efter dag, man kan nog lätt glömma bort både rygg och ben i drömmarna om snygga armmuskler. Så, då hade ni fått en liten uppdatering om det också ;)

Transfer

http://liverpoolfc.nu/news/?15757

En liten uppdatering om de rykten som går inför transferfönstret i sommar. Vad tycker ni? Ser det okej ut? Visserligen är det bara rykten och man kan bara spekulera i hur det egentligen ligger till. Liverpool behöver ordentliga tipptopp-spelare, dels för att behålla de superspelare som de har nu men självklart också för att förhoppningsvis få en mycket bättre nästa säsong. Jag kör en gissning på att Torres ger Liverpool en säsong till, men går det inte bättre nästa år så lämnar han nog och det kan jag förstå eftersom han vill vinna titlar. Och efter vad jag har läst (och återigen rykten) så i princip "kräver" han att Pool gör nya bra värvningar, annars lämnar han helt enkelt... Och jag undrar vem de kommer ersätta honom med då...

Arsenalvinst?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article6898662.ab

Undra om inte jag håller med vår fina Torres där! Jag ser hellre Arsenal vinna än Manchester United eller Chelsea.

Hah.

http://aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/europaleague/article6886939.ab

Mystiskt beteende... Det måste ni hålla med om. Gammalt nu men har inte läst artikeln innan... Mycket mystisk match överhuvudtaget. Aggers mål var i alla fall sjukt snyggt! Dessutom känner jag mig lugn inför returen, det kommer gå bra, känner det på mig. Jag har i och för sig haft fel förut men inte den här gången =) Domarna betedde sig också mystiskt, blev så frustrerad när Babel åkte ut, men men inget att göra åt det nu. Det finns gott om domare som är märkliga, det syntes väl bara när Chelsea vann över Manchester United i helgen...

Hmm.



Nästan så jag börjar tjuta när jag ser Gerrard!!!!!


Leksaaaaand

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article6896495.ab

Härligt att se!

Real Madrid

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/spanien/article6896718.ab

Någon mer än jag som tror (och hoppas) att Real Madrid tar La liga i år? Kan inte svara på varför, men jag håller på Real Madrid i La liga. La liga är inte en serie jag följer till punkt och pricka men lite koll har jag i alla fall. Ändå måste jag säga att när kung Zlatan gör mål så blir jag ändå glad. Nästan lite stolt. Som om det vore jag som spelade. Haha, nejdå inte riktigt så men det är faktiskt speciellt när en svensk har stora framgångar i sport.

I alla fall är det ju snart dags för El clasico och då kommer jag sitta bänkad framför tvn, det kan jag lova. Spännande var ordet...

Rafa förklarar

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6075022,00.html

Rafa pratar lite om matchen och berättar varför Fernando Torres fick gå av planen.

Bingolotto :P

Mamma och pappa hade köpt bingolotter så jag bestämde mig för att spela :) Vann en ny bingolott men det är ett spel kvar så hoppet lever kvar om ett par tusenlappar ;) När jag såg slutsifforna så valde jag självklart nummer 9. Tror inte någon funderar varför ens :)

Leksand!

Leksand vann i alla fall! Jussi Pesonen avgjorde. Känns bra fint det i alla fall, kanske är det Leksands tur den här gången...

Knäskada?

Det ryktas om att Fernando Torres har en knäskada och att det var därför han blev utbytt? Hittar dock inga källor till det, och det låter lite underligt då han såg så förvånad ut? Nåväl, uppdaterar om jag får syn på någon "säker" källa till det! Vi får hoppas att det bara är ett rykte!

1-1...

1 poäng hämtade pool med sig efter matchen... Räcker det till en fjärdeplats? Nja. Mitt hopp försvann mer eller mindre idag. Jag undrar varför Benitez valde att byta ut Torres? Nog för att N'gog var nära ett par gånger, men nära skjuter ingen hare. Det känns som om Torres hade kunnat fixa in åtminstone ett mål om han stannat på plan, vill gärna ha en förklaring till varför han byttes ut!? Både Gerrard och Torres själv såg förvånade och nästan irriterade ut. Även om det är returen mot Benfica i Europa league snart så var det ändå fel enligt mig att byta ut en sån superstjärna som Torres i det här läget! Men Benitez har ju fått utstå en hel del kritik den här säsongen, befogat eller ej är väl inte min sak att döma men man kan ju förstå att han blir ifrågasatt trots allt.

Nåväl, överlag tycker jag att det var en skaplig match Liverpool gjorde ändå, de var så nära så många gånger men som sagt.

Leksand - AIK

1-1 och nu har precis andra perioden börjat, kom igen nu Leksand, visa vad ni går för! Det är nu det gäller. Som den dalkulla jag innerst inne är så håller jag naturligtvis på Leksand och en elitserieplats skulle sitta riktigt fint. Trots att jag bor i Karlstad kan jag inte säga att Färjestad är mitt lag direkt. Grät inte direkt när de missade platsen... :)

Halvlek

Så står det alltså 0-0 i halvlek, en ganska händelselös första halvlek har passerat men jag fortsätter att tro på Liverpool. De var nära att göra mål, men det tog ribban istället tyvärr. Maxi gjorde en riktigt bra första halvlek, hoppas att det håller i sig även i andra. Mascherano är bänkad, varför vet jag inte men jag tror att det kanske kan gå bra även med Lucas där.

Spännande...

Liverpool-Birmingham

Jag tror stort på Liverpool inför dagens match, de kommer förhoppningsvis att ta det. Med tanke på att Birmingham trots allt är ett starkt lag med väldigt få insläppta mål på hemmaplan så blir det nog ingen lätt match för Pool men det går. Vi får hoppas på en repris från förra helgens match mot Sunderland.

Men lite nervös och orolig blir man ju, för nu kan de inte förlora mer. Personligen tror jag att de måste vinna varenda match de har kvar för att komma fyra i ligan i år. En förlust till och det är väldigt långt ifrån... Men jag hoppas att jag har fel såklart.

Vad tror ni?

Bloggisch

Så har jag skaffat mig ännu en blogg. Skillnaden är att den här kommer vara mer specifik. Inläggen kommer handla om fotboll (i synnerhet Liverpool) varvat med poker, övrig sport, mitt personliga liv... Mina åsikter och tankar blandat med fakta. Design är på gång :)

Kommer antagligen skriva mycket om min (förhoppningsvis, antagligen) kommande resa till England i höst - naturligtvis är Anfield målet. :)

Nu ska jag försöka få ihop någon design... ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0